Asfalt Västerås

Skultuna Mark AB

Specialister inom markarbete

Välkommen till Skultuna Mark AB! Vår byggfirma är specialiserade på markarbeten såsom asfaltering och dränering med mera. Vi hjälper privatpersoner såväl som företag i områdena runt Skultuna och Västerås.

Även fast vi är ett nyetablerat företag på marknaden är vi inte nya inom branschen. I grunden har vi rätt kompetens, dessutom besitter vi mångårig erfarenhet. Det gör att vi har möjligheten att erbjuda väl genomförda markarbeten som uppfyller samtliga krav på kompetens och säkerhet.

Vi är som sagt specialiserade på markarbeten, det finns flertalet typer av markarbeten och hos oss kan ni få hjälp med många av dem. Vårt tjänsteutbud inkluderar bland annat stensättning, arbete med asfalt och schaktarbeten. Utförandet av markarbeten sker alltid på ett fackmannamässigt sätt av professionella hantverkare, precis på ett sätt som ni kan förvänta er. När ni vänder er till oss kan ni förvänta er ett professionellt utfört arbete, oavsett vilken tjänst ni anlitar oss för.

Vill ni ställa frågor, eller veta mer om oss, då är ni välkomna att kontakta oss via telefon eller mail. Ta även kontakt med oss ifall ni önskar en offert för ert kommande projekt, offerten är kostnadsfri och är inte heller bindande.

Asfalt Västerås

Om oss

Företaget grundades 2020, trots det har vi lång erfarenhet inom branschen sedan innan. Tack vare vår kompetens och erfarenhet kan vi ta oss an de flesta typer av markarbeten, små som stora uppdrag.

Markarbeten

Som specialister inom markarbete tar vi oss an det mesta i branschen. Till oss kan ni vända er för att få hjälp med grävning för pool, dränering, grusning, schaktarbeten, asfaltering och mycket mer.

Små & stora uppdrag

Med vårt arbete vänder vi oss till både företag och privatpersoner som behöver hjälp med något typ av markarbete. Vi tar oss an både små och stora uppdrag, kontakta oss så hjälper vi er.

Vill ni veta mer?